Πλεονεκτήματα από την ανακαίνιση του ανελκυστήρα

  1. Αντικαθίστανται παλαιά εξαρτήματα ασφαλείας του ανελκυστήρα, που λόγω παλαιότητας έχουν υποστεί φθορές, με νέα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την σχεδόν μηδενική πιθανότητα ατυχήματος λόγω κακής λειτουργίας εξαρτήματος στον ανελκυστήρα σας.
  2. Αναβαθμίζεται το επίπεδο λειτουργίας του ανελκυστήρα και μειώνονται οι πιθανότητες βλαβών.
  3. 3. Πραγματοποιείται εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας για την πολυκατοικία ειδικότερα σε περιπτώσεις αντικατάστασης παλαιών υφιστάμενων πινάκων λειτουργίας και τοποθέτησης νέων με inverter.
  4. Βελτιώνεται η αισθητική του ανελκυστήρα σας και συνεπώς και η αισθητική ολόκληρης της πολυκατοικίας.
  5. Αδειοδοτείται ο ανελκυστήρα σας με αποτέλεσμα οι ιδιοκτήτες και ενοικιαστές του κτιρίου να αποφύγουν οποιεσδήποτε κυρώσεις προβλέπει η ελληνική νομοθεσία.

Συντήρηση ανελκυστήρων στην σαντορίνη

Διαθέτοντας μόνιμο συνεργάτη στην περιοχή της Σαντορίνης , και έναν μεγάλο αριθμό από εγκαταστάσεις ανελκυστήρων στο νησί, η εταιρία μας αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για την τεχνική υποστήριξη και εγκατάσταση ανελκυστήρων τόσο στην όσο και στην ευρύτερη περιοχή των Κυκλάδων

Πακέτα που παρέχουμε

Η τιμή συντήρησης είναι απόλυτα συνυφασμένη και προκύπτει ανάλογα με τον τύπο του ανελκυστήρα, τον αριθμό στάσεων, το είδος των θυρών (αυτόματες ή ημιαυτόματες) καθώς και με την συχνότητα διαδρομών του κάθε ανελκυστήρα.

Βασικό πακέτο συντήρησης

Το βασικό πακέτο περιλαμβάνει:

Πλήρες πακέτο συντήρησης

Το πλήρες πακέτο περιλαμβάνει:

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Για περισσότερες λεπτομέρειες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Εγκαταστάσεις

Η εταιρεία μας απαρτίζεται από έμπειρους τεχνικούς, οι οποίοι μετά από πολύχρονη εμπειρία στον χώρο, αναλαμβάνουν και φέρουν εις πέρας τις πλέον απαιτητικές εγκαταστάσεις όλων των τύπων ανελκυστήρων.

Συντηρήσεις

Η συντήρηση του ανελκυστήρα αποτελεί ένα από σημεία που δίδουμε ιδιαίτερη προσοχή σαν εταιρεία καθώς διασφαλίζει την σωστή και ασφαλή λειτουργία του ανελκυστήρα σας.

Aνακαινίσεις - Επισκευές

Ο ανελκυστήρας σας χρειάζεται ανακατασκευή με βάση τα όσα προδιαγράφονται στην ισχύουσα νομοθεσία; Είμαστε στην διάθεσή σας να σας προσφέρουμε την πιο οικονομική και ποιοτική λύση.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.