Δραστηρίοτητα Στην Σαντορίνη

H Εlevator Progress, από το 1999, δραστηριοποιείται στο νησί της Σαντορίνης και αναλαμβάνει εγκαταστάσεις ανελκυστήρων σε  άλλα νησιά των κυκλάδων όπως η Σύρος, η Μύκονος και η Νάξος. Παρέχοντας υπηρεσίες, εγκατάστασης συντήρησης και επισκευών ανελκυστήρων, αναπάσα στιγμή.

Η εγκατάσταση ανελκυστήρων γίνεται με οργάνωση και σχέδιο. Έτσι λοιπόν η εταιρία μας κάνοντας την απαραίτητη μελέτη κίνησης, σχεδιάζει και προσαρμόζει 

τον ανελκυστήρα στο ύφος του κάθε κτιρίου είτε πρόκειται για ξενοδοχείο είτε για κατάστημα, είτε για οικία, σεβόμενη την αρμονία του με τον ευρύτερο περιβάλλον. Μετά την εγκατάσταση του ανελκυστήρα, είμαστε υπεύθυνοι ως εταιρία εγκατάστασης ανελκυστήρων για την  συντήρηση, και σωστή λειτουργία του ανελκυστήρα.

Δεδομένου το πόσο σημαντική είναι η άμεση εξυπηρέτηση, σε τουριστικές επιχειρήσεις και ξενοδοχεία που δέχονται πολύ μεγάλο αριθμό επισκεπτών, η εταιρία μας διαθέτει τεχνικό αντιπρόσωπο στο νησί της Σαντορίνης, έτσι είμαστε σε θέση να αποκαθιστούμε οποιαδήποτε βλάβη  σε μέγιστο χρόνο 48 ωρών. Η 25ετή εμπειρία μας στον χώρο των ανελκυστήρων μας δίνει την δυνατότητα να αναλαμβάνουμε τη συντήρηση, επισκευή, και αναβάθμιση, των ανελκυστήρων που χρειάζονται τεχνική υποστήριξη ανεξάρτητος εταιρίας που έχει πραγματοποιήσει την εγκατάσταση.