Σχετικά με εμάς

O ανελκυστήρας αποτελεί ένα από τα περισσότερα εμφανή και πιο χρησιμοποιούμενα στοιχεία ενός κτιρίου. Είναι ένα σύνολο εξαρτημάτων με το οποίο οι ιδιοκτήτες, ένοικοι και επισκέπτες ενός κτιρίου έρχονται σε επαφή άμεσα και σε καθημερινή βάση. Η απόδοση, λειτουργία και εμφάνιση ενός ανελκυστήρα είναι απόλυτα συνυφασμένη και επηρεάζει σε πολύ μεγάλο βαθμό την ποιότητα ενός κτιρίου όπως αυτή γίνεται αντιληπτή από αυτούς που το χρησιμοποιούν.

Η εταιρεία

Η τεχνική εταιρεία «Elevator progress» δημιουργήθηκε από καταξιωμένα στελέχη με πολυετή εμπειρία στην μελέτη και στην εφαρμογή μηχανολογικών, ηλεκτρολογικών-ηλεκτρονικών συστημάτων στο χώρο των ανελκυστήρων. 

Ασχολείται με την σχεδίαση, εγκατάσταση, συντήρηση και εμπορία εξαρτημάτων ανελκυστήρων. Επανδρώνεται από άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό με στελέχη που διαθέτουν 20ετή πείρα στον χώρο των ανελκυστήρων. Αναλαμβάνει την εγκατάσταση νέων και τον εκσυγχρονισμό παλαιών εγκαταστάσεων, την επισκευή και την υποστήριξη όλων των ανελκυστήρων προσφέροντας δεκαετή εγγύηση καλής λειτουργίας.

Η σύγχρονη τεχνολογία, η αξιοπιστία, η υψηλή ποιότητα των υλικών, το υψηλών προδιαγραφών service καθώς επίσης η προσπάθεια να ικανοποιήσουμε και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις των πελατών, μας επιτρέπουν να θεωρούμε τις υπηρεσίες της εταιρίας μας από τις πιο αξιόπιστες στον χώρο.

H Ιστορία της Elevator Progress.

1997

Tο 1997 ο κ. Καυκιάς Απόστολος κάνει την μεγάλη προσπάθεια για την δημιουργία μίας επιχείρησης στον χώρο της εγκατάστασης, συντήρησης, και επισκευής του ανελκυστήρα. Λίγο αργότερα ο κ. Παπαθεοδώρου Σωτήριος εκδηλώνει το ενδιαφέρον να συμμετάσχει στο παραπάνω εγχείρημα και έτσι μπαίνουν οι βάσεις για την γέννηση μίας εταιρείας που να είναι ικανή να ανταποκριθεί στις μεγάλες απαιτήσεις της εγχώριας αγοράς του ανελκυστήρα. Η επιτυχημένη πορεία τους σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία εγκατάστασης – συντήρησης ανελκυστήρων αποτελεί εχέγγυο για την περαιτέρω πορεία τους.

2003

Τελικό αποτέλεσμα των παραπάνω προσπαθειών είναι η δημιουργία το 2003 της εταιρείας ΚΑΥΚΙΑΣ ΑΠ. – ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΩΤ. Ο.Ε. με διακριτικό τίτλο “ ELEVATOR PROGRESS” με αντικείμενο την μελέτη, σχεδιασμό, εγκατάσταση ,συντήρηση, επισκευή και εκσυγχρονισμό ανελκυστήρων.

Οι δύο συνέταιροι ενώνουν τις δυνάμεις τους και επιλέγουν την συνεργασία τους με αξιόλογες εταιρείες ολοκληρωμένων συστημάτων ανελκυστήρων από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στα επόμενα χρόνια η “Elevator progress” εγκαθιστά όλους τους τύπους των ανελκυστήρων (υδραυλικούς, ηλεκτρομηχανικούς με ή χωρίς μηχανοστάσιο, φορτηγούς /αυτοκινήτων κ.ο.κ).

Η άμεση επαφή με τους πελάτες, η προσωπική εργασία και η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού και των ιδίων, δίνουν στην εταιρεία την δυνατότητα να διατηρηθεί στην αγορά εν μέσω της οικονομικής κρίσης και να μπορέσει να αναπτυχθεί με θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης.

 

2017

Σε συνέχεια της εξαιρετικής συνεργασίας με τον πρωτοπόρο Ισπανικό οίκο κατασκευής ανελκυστήρων MP LIFTS η εταιρεία “Elevator progress” δέχτηκε πρόταση αποκλειστικής συνεργασίας και εκπροσώπησης του οίκου στην Ελλάδα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα από τον Φεβρουάριο του 2017 η εταιρεία να αναλάβει την αποκλειστική διανομή στην Ελλάδα των πακέτων ανελκυστήρων αλλά και των ανταλλακτικών της εταιρείας MP LIFTS.

Αυτή η συνεργασία άλλαξε τα δεδομένα στον τρόπο λειτουργίας της εταιρείας η οποία έχοντας πλάι της μία μεγάλη δύναμη στο χώρο του ανελκυστήρα είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στα δεδομένα και τις απαιτήσεις του μέλλοντος!

 

Κατευθύνσεις της εταιρείας

Σκοπός της εταιρείας είναι η ποιοτική επιλογή υλικών καθώς και η ασφαλής λειτουργία των ανελκυστήρων. Ιδιαίτερη έμφαση δίδεται στην σωστή συντήρηση των ανελκυστήρων αλλά και στην εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών μας.

Οι κατευθύνσεις τις εταιρείας μας από την στιγμή έναρξη της είναι :